WONING AANMELDEN

Expats zijn betrouwbare huurders met een hoog inkomen. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zoeken zij tijdelijke huurwoningen. Expats komen in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Omdat zij tijdelijk in Nederland werken, kunt u in veel gevallen uw meubels laten staan. Na de verhuurperiode komt  uw woning weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, eigen gebruik of verkoop.

Expats Verhuur Breda controleert de huurder op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw nieuwe huurder. Daarnaast stellen wij een waterdicht contract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning.

U kunt ook bij Expats Verhuur Breda terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Vraag uw makelaar voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Wilt u uw woning aan expats verhuren via Expats Verhuur Breda? Wacht niet langer en meld uw woning vandaag nog aan via onderstaand formulier!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

11 + 15 =

START MET DE VERHUUR VAN UW WONING

HUIS VERHUREN