Verhuren via de leegstandswet Breda

Verhuren via de Leegstandswet Breda? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Expats Verhuur Breda!

Als u uw te koop staande woning wilt verhuren, dan kunt u dit doen via de Leegstandswet.

Verhuren via de Leegstandswet Breda

Verhuren via de Leegstandswet Breda? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Expats Verhuur Breda! Als u uw te koop staande woning wilt verhuren, dan kunt u dit doen via de Leegstandswet. Hiermee kunt u dan dubbele lasten dekken en uw woning is minder gevoelig voor vandalisme. Een ander voordeel van verhuren via de Leegstandswet is dat u slechts beperkte huurbescherming dient te garanderen. U kunt als uw woning is verkocht, de huurder snel laten vertrekken. Wel dient u er rekening mee te houden dat u toestemming nodig heeft van uw bank en dat het aanvragen van de Leegstandswetvergunning tot 6 weken kan duren. U dient rekening te houden met enkele voorwaarden:

  • De woning moet voor verkoop bestemd zijn, en:
    • Is nog nooit bewoond geweest
    • Is tenminste 1 jaar door de eigenaar bewoond geweest
    • Is in de tien jaar voordat de woning leeg kwam te staan slechts 3 jaar verhuurd geweest
  • De woning is een gebouw bestemd voor verzorging of verpleging, logiesverschaffing, groepsgewijze huisvesting, administratie en/of onderwijs en is in afwachting van een andere bestemming

Als uw woning voldoet aan deze voorwaarden dan mag u uw Leegstandswetvergunning aanvragen. Bij de gemeente Breda kost dit €128.43.

Expats Verhuur Breda begeleidt u goed tijdens het gehele verkoopproces. Elk individu krijgt een persoonlijke aanpak en men is bereid net dat stapje extra voor u te doen.

Wat doet Expats Verhuur Breda?

Expats Verhuur Breda staat u bij met het aanvragen van uw vergunning en andere zaken die komen kijken bij het verhuren van uw koopwoning. Daarnaast streven wij om binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning te vinden. Deze wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij o.a. voor een waterdicht contract.

Verhuren via de Leegstandswet Breda: Expats Verhuur Breda inschakelen? Bel naar 076-7620999 of mail naar info@expatsverhuurbreda.nl!