Elzenbroek, Breda

Deze fijne woning grenst aan het landgoed Burgst nabij diverse faciliteiten en voorzieningen, waaronder een groot gevarieerd winkelcentrum met ca. 50 winkels waaronder diverse dagwinkels, een postagentschap, Hema, Blokker, kleding- en restaurants etc., diverse basisscholen en voortgezet onderwijs, sport- en recreatie mogelijkheden, recreatieplas de Asterd en het landgoed de Burgst. Ten noorden van de wijk is ligt Haagse Beemdenbos en een weids polderlandschap met diverse wandel- en fietsroutes.
Er zijn goede aan- en toevoerwegen. Openbaar vervoer d.m.v. bussen en treinen. De Haagse Beemden heeft een eigen station samen met Prinsenbeek.

Prijs € 2195 p/m


Begane grond:
Entree/hal met kast v.v. opstelling warm watervoorziening, stads-verwarming, meterkast, grote bergkast en toegang tot de over de gehele bouwbreedte uitgebouwde woonkamer met eetkeuken. Vanuit eetkeuken grote schuifpui en deur naar de tuin. Tevens bevindt zich in de tuin nog een praktijk/kantoorruimte met een zelfstandige ingang.

Eerste verdieping:
Overloop van waaruit bereikbaar de 2 ruime slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de 3e slaapkamer.

Tuin:
De tuin is maar liefst 5.00mtr breed en ca.22.50 mtr diep.
De zongunstig op het Z. gelegen veel privacybiedende achtertuin is geheel v.v. sierklinkers, borders op de scheidingen en deugdelijke schuttingen op de erfafscheidingen.

– 130 m oppervlak
– 3 slaapkamers
– Volledig Gemeubileerd
– Zeer ruime woning.
– Kantoor of praktijk aan huis mogelijk.
– Dichtbij uitvalswegen
– Diversen huurcontracten bespreekbaar.
– Borg €1500,-