Koopwoning verhuren Breda

Koopwoning verhuren Breda? U bent aan het juist adres bij Expats Verhuur Breda. Als u uw koopwoning verhuurd, dan doet u dit via de Leegstandswet

Koopwoning verhuren

Koopwoning verhuren Breda

Koopwoning verhuren Breda? U bent aan het juist adres bij Expats Verhuur Breda. Als u uw koopwoning verhuurd, dan doet u dit via de Leegstandswet. Zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. Bijkomend voordeel is dat u beperkte huurbescherming dient te garanderen, dit houdt in dat u de huurder kunt laten vertrekken als u de woning heeft verkocht. Houdt er rekening mee dat u toestemming van uw bank nodig heeft en dat uw verzekeraar ingelicht dient te zijn. De gemeente Breda stelt een aantal voorwaarden aan Leegstandswetverhuur:

  • De woning moet voor verkoop bestemd zijn, en:
    • Is nog nooit bewoond geweest
    • Deze is tenminste 1 jaar door de eigenaar bewoond geweest
    • Is in de tien jaar voordat de woning leeg kwam te staan slechts 3 jaar verhuurd geweest
  • De woning is een gebouw bestemd voor verzorging of verpleging, logiesverschaffing, groepsgewijze huisvesting, administratie en/of onderwijs en is in afwachting van een andere bestemming

Voldoet uw koopwoning aan bovenstaande voorwaarden? Dan mag u uw leegstandswetvergunning aanvragen. Dit kost €123.43 bij de gemeente Breda.

Koopwoning verhuren Breda: Onze werkwijze

Expats Verhuur Breda heeft veel ervaring met het verhuren van huizen. Naast het verhuren aan expats, kunt u ook bij ons terecht voor o.a. het verhuren van uw te koop staande woning. Uw woning wordt op diverse websites geplaatst voor woningzoekenden. Wij streven uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op.

Geïnteresseerd in koopwoning verhuren Breda via Expats Verhuur Breda? Vul het formulier in, bel naar 076-7620999 of mail naar info@expatsverhuurbreda.nl!

[kkstarratings]

Start met de verhuur van uw koopwoning

Huis verhuren