Huis verhuren aan expats Breda

Huis verhuren aan expats Breda

Huis verhuren aan expats Breda? Dan kiest u voor Expats Verhuur Breda! Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen genieten. Daardoor komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract, vaak 1 tot 3 jaar, zijn zij op zoek naar tijdelijke huurwoningen. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

Huis verhuren aan expats Breda: Werkwijze Expats Verhuur Breda

Wij hebben veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats en woonruimte voor deze expats zoeken. Daarnaast plaatsen wij uw woning ook op diverse woningwebsites. Zo hopen wij binnen korte tijd een geschikte huurder te vinden voor uw woning. Deze wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Daarnaast zorgen wij ook voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen we een waterdicht huurcontract op. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Meer informatie over huis verhuren aan expats Breda via Expats Verhuur Breda of direct uw woning aanbieden? Mail naar info@epxatsverhuurbreda.nl, bel 076-7620999 of vul het aanmeldformulier in!